Har du ind imellem brug for at erstatte et måltid med et let optageligt alternativ – for eksempel inden eller efter træning? Så kan du med fordel prøve whey protein pulver. Med whey protein pulver slipper du for at skulle kokkerere et sundt og protein holdigt måltid – og du slipper for den tunge mæthedsfornemmelse som kan gøre det svært at træne.

Hvad er whey protein pulver?

Whey er det engelske ord for valle, og whey protein pulver er således protein pulver som er fremstillet på valle protein. Valle – også kaldet osteløbe – er det vandede biprodukt som fremkommer ved fremstilling af ost. Denne valle har et meget højt indhold af protein, og egner sig fortrinligt til tørring og pulverisering.

Langt de fleste kosttilskud med protein pulver er baseret på valle protein, og denne form for protein pulver er da også den mest populære type der findes på markedet.

Hvorfor skal jeg vælge whey protein pulver?

Der er mange gode grunde til at vælge protein pulver fremstillet på valle protein frem for det pulver som er produceret ved hjælp af kasein, soja protein eller protein udvundet af animalske fødevarer så som kylling eller oksekød.

For det første er whey protein pulver generelt billigere end de andre former for protein pulver. Dette skyldes at fremstillings processen er temmelig enkel, ingredienserne billige, og efterspørgslen på markedet stor. Og for det andet er der meget der peger på at valle protein er den form for protein der nemmest optages i det menneskelige system.

Det betyder at du får det optimale ud af dit protein pulver hvis dette er baseret på valle protein. Og så kan du være trygt forvisset om at dit whey protein pulver er testet gennem anvendelse i alle ledder og kanter. Find det populære whey protein pulver hos Only-Approved i den online shop på www.only-approved.dk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *