Hvis din hud er præget af ujævnheder i hudtonen, for eksempel ar efter akne, pigment pletter eller solskader, er det forholdsvis nemt at udviske disse med en god foundation. Og hvis du ønsker at fremvise en strålende og ensartet hud på daglig basis, bør du vælge en foundation uden for mange kunstige tilsætningsstoffer, som for eksempel parfume, som kan give anledning til irritation og overfølsomhed.

Få en glat og jævn hudtone med Clinique foundation

Hvis du ønsker at finde en foundation, som indeholder så lidt kemi som muligt, uden at gå på kompromis med kvalitet eller dække evne – så bør du tage et kig på en af de lækre parfumer fra det kendte brand Clinique. Clinique har de seneste fyrre år udviklet hudpleje, skønhedspleje, makeup og renseprodukter ud fra devisen, at disse skal kunne anvendes på daglig basis uden at udgøre en fare for sundhed eller helbred.

Således er Clinique foundation – og andre produkter fra samme brand – 100% paraben fri og helt uden parfume. Cliniques filosofi er nemlig, at man sagtens kan skabe skønhed uden at tilsætte kunstig duft eller unødigt mange konserveringsmidler – og derfor kan du trygt bruge din Clinique foundation hver eneste dag.

Clinique foundation fås i flere forskellige varianter, som passer til forskellige hudtyper – tør, fedtet, normal, kombineret eller sensitiv – og med varierende dækning. Du kan få Clinique foundation som mat, semi mat eller næsten transparent, alt efter til hvilken anledning, den skal bruges. I hverdagen har du måske brug for en lettere variant, end du ville vælge til aften brug. Og så findes Clinique foundation naturligvis til alle hudtoner, således at du altid vil kunne finde en Clinique foundation som passer præcis til dine behov.

Du kan finde alle de lækre produkter fra Clinique i den online shop hos Sephora.dk – køb Clinique foundation her