Sportsbegivenheder, festligheder, ferier, musikundervisning … Har dine børn en masse spændende interesser? Lav en sjov aktivitet ved at oprette en personlig fotokalender til børnene med deres billeder. Den vil de helt sikkert blive glade for.

Personlige fotokalendere kan begynde på en hvilken som helst måned af året, så du behøver ikke at vente på børnenes skolestart eller nytår. En fotokalender kan være en vidunderlig fødselsdagsgave. En anden stor ting ved en personlig fotokalender er, at de er nemme at designe og bliver flotte – prøv at tjek https://www.dinfotobog.dk/fotokalender ud – for inspiration.

Først skal du vælge hvilken type af ​​fotokalender du gerne vil have. Den slags kalender, du vil oprette til dine børn, skal have et bestemt format og et vist antal af billeder. Der er mange muligheder at vælge imellem:

En klassisk fotokalender

En klassisk kalender er fantastisk til, når du skal liste en lang række aktiviteter (her skal du bruge mindst 12 billeder).

Skrivebordskalenderen

Skrivebordskalenderen, er den fotokalender du skal lave sammen med børnene, når der ikke er mere plads på væggene i deres værelser (du skal bruge mindst 12 billeder).

Planlægningskalenderen

En planlægningskalender er et must-have, hvis du vil hjælpe børnene med at få et overblik over det kommende år – antallet af billeder du har brug for, varierer alt efter deres format.

Vælg dine billeder med omhu

Ligegyldigt hvilken slags kalender du vælger at lave, skal du vælge mindst 12 billeder (et for hver måned) og gemme dem i en mappe på din computer, så du nemt kan finde dem, når tiden kommer til at oprette kalenderen. Du kan også få dine børn til at hjælpe med at vælge omslaget. Det kan være et familiebillede, et feriebillede eller et foto af jeres kæledyr.

Du skal også vælge et tema, eksempelvis et der er helt specielt til børn, for at skabe en baggrund for dine billeder. Du kan bruge de foreslåede temaer, et fuldtidsformat til en af ​​dine egne billeder eller endda bruge nogle af dine billeder som baggrund. Hvis du gør det, skal du sørge for at vælge farver, der følger med dine billeder, eller vælge en neutral farve som baggrund.