Lad en badekarsmaler lægge ny emalje i dit badekar

05 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er dit badeværelse udstyret med et rummeligt badekar – og er det bortset fra tegn på slitage intakt? Så bør du gøre hvad du kan for at bevare det. Der er nemlig mange fordele ved at have et badekar – også selv om du ikke selv er typen som sætter pris på lange, varme karbade.

Hvorfor beholde det gamle grimme badekar?

Hvis du en dag beslutter dig for at sælge din bolig vil dit badekar kunne udgøre et stort aktiv i den forbindelse. Rigtig mange bolig købere går nemlig specifikt efter et hus eller en lejlighed med badekar i eget badeværelse. Og da mange bolig ejere igennem de seneste tyve år har valgt at skrotte badekarret til fordel for en mere plads besparende bruseniche er der efterhånden langt mellem boliger som kan prale af et rummeligt badekar.

Badekar er dog ved at komme ind i varmen igen. Især de unge børnefamilier kan se fordelene ved at have et badekar i stedet for en bruseniche. Det er langt nemmere at bade de små når man har et stort badekar til rådighed. Og så er et badekar ideelt når store mængder tøj skal sættes i blød.

Sæt dit badekar flot i stand med hjælp fra en badekarsmaler

Dit badekar er selvfølgelig kun værdifuldt hvis det fremstår smukt og skinnende. Er dit badekar således misfarvet og grimt bør du investere i en reemaljering. En sådan kan en badekarsmaler foretage – og det tager sjældent mere end højst fire timer.

Det er langt billigere at få renoveret det gamle badekar end at udskifte det med et nyt et af slagsen. Samtidig er det knap så krævende på det arbejdsmæssige plan. Og du med den rette badekarsmaler til hjælp kan du få et badekar som står som nyt.

Klik ind på Emaljespecialisten.dk og få et godt tilbud på renovering af badekar.

Flere Nyheder