Tænk lige på, hvor imponerende et syn det er, når man kommer anstigende med en gavekurv og placerer den på et gavebord – specielt, hvis man har købt den fra hngavekurve.dk, der er specialister i den slags.

Sådan en gavekurv kan tage meget af opmærksomheden på et gavebord i en sådan grad, at man på lidt afstand kan synes, at det er svært at få øje på andre gaver, fordi den her gavekurv med sin indpakning, omfangsrige indretning, del-elementer er noget, som både modtagerne og de andre gæster får lyst til at inspicere og se nærmere på.

Når tiden så er kommet til, at gaverne skal pakkes op, hvis dette gøres til anledningen, så vil mange gæster nok gerne kigge med, når dette sker.

Dette er blandt andet fordi, at modsat andre gaver – hvor gode de end er – er begrænset til én enkelt gave, og når den er åbnet op, så ved man ligesom, hvad man har med at gøre.

Ved en gavekurv, så kan det godt være, hvis den er pakket ind i ikke-afslørende folie, at det vil komme til at tage lidt tid at pakke den op og gennemse alle de enkelte gaver i den. Især hvis det er en af de store gavekurve, man har med at gøre.

Selv hvis indpakningen er folie, man kan kigge igennem, så kan nogle af gaverne stadig være sløret bag papiret eller gemt bag de andre gaver, så man skal bruge tid på at kigge nærmere på hver enkelt lille gave.

Hver del-gave i gavekurven kan måske have en lille historie med sig eller bare repræsentere modtageren på forskellige områder.

Så med den beskrivelse ovenfor så kan du nok se, at det ikke alene vil se lidt for gigantisk ud, hvis man kommer med to gavekurve, men det vil også tage tid at pakke to.

Derfor foreslår vi, at du køber én stor, end at du køber to mellemstore gavekurve.