Hvad er det nu lige SEO det er?

15 april 2021
Mathias Nielsen

Hvordan er det nu lige med det der SEO? Hvad er det, det står for, og hvordan fungerer det? Og hvorfor er det, at virksomheder har brug for det? Det dykker vi ned i herunder.

SEO er nutidens reklamer

I gamle dage konkurrerede virksomheder med hinanden ved at reklamere for sig selv fysisk. Tænk reklameaviser og flyers. Og et helt klokkeklart eksempel er de store lysende billboard-reklamer på Time’s Square i New York City. Det virker helt romantisk at tænke på reklamernes storhedstid, for det er nemlig en tid som mere eller mindre er ovre. Og det er takket være internettet.

Internettet har eksisteret i mange årtier, men det er først for nyligt at det er blevet så udbredt, at de fleste almindelige privatpersoner bruger det på daglig basis. Og det faktum, at det er blevet så nemt at bruge, betyder også, at det er helt essentielt for virksomheder at gøre brug af internettet til at reklamere for sig selv, sine produkter og sine ydelser.

En rigtig god måde for virksomheder at reklamere på online er ved at sikre, at de er synlige på Google. Og hvor er man mest synlig? I toppen af søgeresultaterne, når folk Googler efter noget de er interesseret i eller gerne vil købe.

Det opnår du med SEO

Formålet med SEO er netop at hjælpe dig til at få din virksomheds hjemmeside til at ligge blandt de allerøverste, når folk googler efter noget der har at gøre med det din virksomhed udbyder. Så det handler meget om at “knække Googles koder” i forhold til, hvad Google mener der skal være udfaldsgivende for, om en virksomhed kommer til at ligge højt på resultatlisten.

Find en god SEO-tekstforfatter

Hvis du vil søgeoptimerer din virksomheds hjemmeside, sker det gennem det tekstlige indhold, som ligger på din hjemmeside, og som andre hjemmesider bruger til at “omtale” din virksomheds hjemmeside. Det kan være uoverskueligt at gå i gang med selv, så derfor kan du hyre en god SEO-tekstforfatter. Held og lykke med projektet!

Flere Nyheder