Genvind dit charmerende smil med Invisalign

29 april 2021
Astrid Pedersen

Vil du gerne have rettet dine tænder, men frygter du at skulle igennem et længere forløb med fastsiddende bøjler? Så kan du ånde lettet op. Der er nemlig kommet et langt mere behageligt og hygiejnisk alternativ til de såkaldte togskinner. Det hedder Invisalign, og kaldes med rette for fremtidens tandregulering.

Hvad er forskellen på Invisalign og togskinner?

Der er rigtig mange forskelle på tandretning med Invisalign og så med en fast monteret tandbøjle. Faktisk har de to forskellige metoder kun én ting til fælles, og det er det flotte resultat i form af et regelmæssigt tandsæt og et smukt smil.

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at opnå et lige så vellykket resultat med Invisalign som med faste tandbøjler. Måske er det vanskeligt at forestille sig, men ikke desto mindre har Invisalign gennem mange år været tandlægernes foretrukne redskab når det handler om regulering af et uregelmæssigt tandsæt eller et skævt bid.

Uanset om du udelukkende har kosmetiske gener af dine skæve bisser, eller om du døjer med en dårlig bid funktion som medfører spændinger og smerter eller slitage på dine tænder, vil du med en Invisalign behandling kunne få det tandsæt du ønsker dig. Det er blot et spørgsmål om at vælge den rette behandler, det vil sige en tandlæge med speciale inden for tandregulering ved hjælp af Invisalign skinner.

Få hjælp til Invisalign behandling i Storkøbenhavn

Er du bosiddende i hovedstadsområdet kan du for eksempel vælge You Smile I Smile som din Invisalign tandlæge. You Smile I Smile har sin centrale beliggenhed i Valby og står klar til at betjene kunder fra hele København som ønsker sig et flottere tandsæt. Hos You Smile I Smile finder du udelukkender personaler med ekspertise inden for tandregulering med Invisalign.

Bestil tid til en gratis forundersøgelse hos You Smile I Smile på yousmileismile.dk.

Flere nyheder