Få kurve med øl, vin eller chokolade

Engang var det at give en kurv et sikkert tegn på, at du afviste vedkommende. I dag er det at give en gavekurv den ideelle gave til vedkommende, som har alt. For med gavekurve kan du sammensætte den overraskelse, der glæder dem, du kender allerbedst. Nogle er til øl, andre er til vin, mens nogle helt tredje foretrækker chokolade. Når du overrasker dine nærmeste med et produkt fra HN gavekurve, så ved du, at det er fuldstændig skræddersyet efter, hvad modtageren i den anden ende ønsker sig. For selvfølgelig er der forskel på om gavekurve er til din storebror, din svigermor, eller til Jens Peter nede fra boldklubben. Men ligegyldigt hvad du ønsker at komme i kurven, så kan vi hos HN Gavekurve opfylde det.

Kurve i alverdens størrelser og prisklasser

Hos HN Gavekurve er vi sat i verden for at kunne levere de gavekurve, der skaber glæde og begejstring ude hos danskerne. Vores kurve fås i alverdens størrelser og prisklasser. Vi sælger kurve fra under 300 kr. og helt op til på den anden side af 500 kr. Det afhænger fuldstændig af, hvad du ønsker, vi skal putte i kurven. Vi kan sammensætte din gavekurv, så den passer til din nabokone, der har passet dit syge barn og vores kurve kan på den anden side også laves, så de kan medbringes som erkendtlighed til din chefs 40 års jubilæum.

Unikke produkter i kurvene

Hos HN Gavekurve har vi både rutinen og erfaringen i at sammensætte de kurve, der betyder, at du ikke skal ud i et eller andet med en blomst eller noget lignende næste gang, du skylder en erkendtlighed væk. Vores kurve er ikke bare flotte at se på, de er også helt unikke. Vi sørger nemlig for at fylde vores kurve med kvalitetsprodukter, du ikke sådan lige støder på i dit lokale supermarked. Gå ind på vores hjemmeside, hvor du i ro og mag kan sammensætte lige den kurv, du har brug for.