Der er næsten ikke nogen bedre måde at vise sig frem på end ved at give det fysisk liv og en ramme.

Når man kan samle relevante branchefolk og vise dem, hvad man duer til, på en enkelt dag eller over nogle flere dage ved enten at skabe noget med ens evner på stedet eller ved at vise noget frem, som man tidligere har lavet, er der god mulighed for opmærksomhed.

Derfor er den fysiske kontakt også en af de vigtigste, for det er her, at man kan tale direkte til de mennesker, der skal omtale en positivt fremover, eller man kan måske ligefrem sikre sig et job på den måde!

Det virker meget bedre, end hvis man skal ringe maile, maile og meget andet til folk, man ikke kan se direkte på den anden side af skærmen.

Man kan blandt andet vise sine evner som tømrer til en byggeudstilling.

Byggeudstillingen tager kegler

Med en byggeudstilling har man her folks opmærksomhed, hvor de ikke er optaget af så meget andet, end hvad der foregår lige nu og her.

Man kan slå mange fluer med et enkelt smæk, når man har de rette folk samlet samme sted.

Er man god til at brande sig, så kan man også skabe en positiv flokmentalitet omkring ens værker, så alle er enige om, at man er et geni eller et nyt håb.

Således kan man lave sin egen byggeudstilling, så man selv kan bestemme, hvordan den skal eksekveres – og man kan sætte sig selv i midten. Eller man kan betale sig fra et få en plads på en andens byggeudstilling.

Måske kan det være relevant at være repræsenteret flere steder, så man øger chancerne for at nå ens mål med den her udstilling.

Så kan man jo risikere, at de vigtigste spidser ikke dukker op, men sådan er spillet, og så må man bare prøve igen en anden dag.