Find lækre BH sæt online

07 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal lingerigarderoben udskiftes? Så bør du finde et lækkert BH og trusse sæt som noget af det første.

Hvilken slags trusser skal jeg vælge?

Når du skal vælge trusser til dit nye BH sæt, er det først og fremmest vigtigt at du finder en model som får dig til at følge dig godt tilpas. Det er forholdsvis nemt at finde trusser i den rette størrelse, da denne som regel angives i eksempelvis M eller L. Modellerne kan dog variere en del i udformning. Og det er ikke altid at den model, som sidder super godt på din veninde, matcher netop din krops type.

Den populære G strengs trusse er med sin minimalistiske udformning stort set altid et hit. Trussen dækker kun det allermest nødvendige og hører derfor til i den lidt frækkere afdeling.

love lingeri

Hvis du føler at du har behov for mere støtte, for eksempel omkring mave og hofter, kan du dog med stor fordel gå op i en maxi eller tai trusse. Disse modeller er designet til at fremhæve dine feminine sider på flatterende vis, og kan sagtens være ganske flotte og forførende.

Find den bedste BH model

Køber du lingeri online, er det en god idé på forhånd at kende din BH størrelse. Denne består af et tal og et bogstav, som angiver henholdsvis dit bustemål i centimeter og så din skålstørrelse.

Det er smart at få taget mål hos en lingeri butik, så du kender dine nøjagtige mål. Og du bør købe BH’er i flere forskellige størrelser, så du kan prøve dig frem til den rette størrelse.

Der ud over er det en god idé at få styr på de forskellige BH modeller. En vatteret BH eller bralette kan give ekstra volumen til den sparsomme barm, og en full cup BH kan yde den bedste støtte til den fyldige af slagsen.

Find de bedste BH’er hos Love Lingeri på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder