Find den rigtige gulvafhøvler

29 september 2021
Lotte Hindsberg

De fleste boliger, men ikke alle, er tidligere blevet afhøvlet. Den gang hvor mange, især ældre boliger, blev bygget var det meget almindeligt at bejse dem efterfølgende, hvilke gjorde dem mørke. Mørke bejsede gulve passer ikke ind i den moderne lyse boligstil vi har i dag. 

Derfor vælger mange enten at få lagt gulvtæppe på eller få gulvet afhøvlet. Er gulvet tidligere blevet afhøvlet, er det ofte nok at give gulvene en let afslibning. Du kan f.eks. slå gulvafhøvling aalborg, hvis du bor i det område.

At finde den rigtige gulvafhøvler

Selvom mange vælger selv at afhøvle eller afslibe gulvene, kan det godt betale sig at overveje at få professionelle til at udfører opgaven. Ikke alene slipper du for at tage fri og bruge dage på at afhøvle gulvene. Du skal forvente at du skal bruge mindst 1-2 dage pr. værelse.

Du får også typisk at langt flottere resultat og prismæssigt er der typisk ikke den store forskel på at få det gjort frem for selv at afhøvle. Årsagen til det skyldes blandt andet at du med stor sandsynlighed vil bruge mere sandpapir, som ikke er billligt, end en der dagligt afhøvler eller afsliber gulve.

Når du skal finde den rigtige gulvafhøvler, skal du kontakte mindst tre forskellige firmaer og bede om at få et tilbud. Det giver dig et bedre overblik over prisniveauet.

Det er med til at sikre at du ikke ved et uheld har ringet til den dyreste og ender med at betale alt for meget, men lige så vigtigt, at du ikke får sagt ja tak til dem der er så billige, at de reelt ikke har tid til at gøre et godt job og du kommer hjem til gulve fulde af ridser og det skal laves om. Med tre tilbud kan du nemt finde det bedste tilbud.

 

Flere Nyheder