Før i tiden var det meget normalt at have et badekar i sit badeværelse. Mange mennesker har dog valgt at skifte det gamle badekar ud med en mere praktisk brusekabine, dels for at spare på vandet, dels fordi det gamle badekar var blevet grimet og skæmmet af grimme plamager, og i øvrigt kræver en del at holde rent. Derfor er badekar et større særsyn i huse og lejligheder, end de var for tyve år siden. Og mange potentielle købere vil anskue et stort og velholdt badekar som et aktiv i forhold til din boligs værdi.

Et badekar repræsenterer stadig luksus og wellness, og de fleste kan blive enige om, at det er super lækkert at lade sig nedsænke i det varme vand efter en lang, hård dag – men selvfølgelig kun såfremt badekarret fremstår intakt og i pæn stand. Er dit badekar præget af slid, misfarvninger, plamager og aflejringer af kalk og okker, vil det have nærmest modsatte effekt, og en potentiel køber vil nærmere tænke i omkostninger i forbindelse med bortskaffelse af det gamle, grimme badekar.

Frisk badekarret op, og gør et bedre indtryk

Du kan sagtens gøre meget for at få dit gamle badekar til at fremstå nyt og lækkert. Med professionel emaljering af badekar kan du få det slidte badekar i fin stand igen. En nye emalje kan gøre underværker for dit badekar, især hvis du får en dygtig og erfaren håndværker til at påføre den.

Ved en emaljering af badekar bliver badekarret først renset og slebet, så det tager bedre imod emaljeringsmaterialet, som påføres straks herefter. Processen tager ikke andet end et par timer, og emaljen er et døgns tid om at hærde op. Herefter kan du glæde dig over dit glatte og skinnende badekar, som med garanti vil lede potentielle køberes tanker hen på luksus og wellness.

Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/