Renoveringsopgaver kan være et større projekt. Det gælder både for private med egen bolig, udlejere af større ejendomme eller andelsboligforeninger. Selve projektering er omfattende og tidskrævende, selv hvis det gælder noget så simpelt som at få sat nye vinduer i en enkelt bolig eller noget så stort som at skifte tag på en større ejendom. Derfor kan det nødvendigt for de fleste at få rådgivning og hjælp til projektering. 

Hvilke byggeopgaver kræver hjælp til projektering?

Der findes mange omfattende renoveringsopgaver på ejendomme. Det kan være renovering eller udskiftning af vinduer og tag. Renovering af bygningens facade. Eller kælderisolering eller renovering af betonkonstruktioner. Hvert af disse områder har sine egne faldgruber, og det er derfor vigtigt at få rådgivning fra kompetente fagfolk. 

Hvem kan rådgive og hjælpe med projektering?

Skovkjær Rådgivende Ingeniørfirma rådgiver både private kunder, ejerforeninger og andelsboligforeninger. De hjælper blandt andet ved:

– At udarbejde en byggeteknisk gennemgang af ejendom – så du kan få vished om, hvad er trænger til at blive renoveret

– At udarbejde et 10-årigt budget for vedligeholdelse – så du kan kende dine udgifter frem i tiden, når du skal renovere og vedligeholde din ejendom. 

– At udarbejde et udbud for dit projekt – så du har noget at gå udfra, når der skal indhentes tilbud fra forskellige byggefirmaer.

– At indhente tilbud og indgå kontrakt med entreprenører – så du slipper for denne administrative del, og så du har en rådgiver på din side, der kan skelne mellem relevante og irrelevante tilbud. 

– At styre byggeprocessen, tjekke op på afleveringen og gennemføre syn 1 eller 5 år efter – så du aldrig skal bekymre dig om, hvor vidt din byggeopgave udføres korrekt, til tiden og om løsningen har fungeret på sigt. 

Vil du vide mere om Skovkjær Rådgivende Ingeniørfirma? Du kan læse meget mere om dette firma og hvordan de kan hjælpe dig med projektering på deres hjemmeside.