Det er helt fair under Power Bi kurser at tilkendegive sin uvidenhed

14 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er ingen, der bryder sig om at være den, der ikke forstår noget til en omgang undervisning.

Det kan være svært at regne stemningen ud under den undervisning, så man ikke kan føle, om de andre deltagere forstår det virkelig godt, om det ligefrem føler, det går for langsomt, eller de også sakker bagud.

Hvis man selv var foran, så ville man da hjælpe de andre, men har de andre det på samme måde, eller vil de bare gerne hurtigt gennem dette kursus, så de kan få deres diplom og komme videre i teksten?

Hvis man har brugt penge på det, gider de færreste nok at skulle vente med, at alle i klassen er med på ens eget niveau.

Man overvejer, om man nu bare skulle have taget kurset på et lavere niveau, men resten af kurset kunne man sådan set godt følge med i, så måske er det bare lige denne del, som der besværer en, mens resten vil glide lettere ned.

power bi kurser

Man skal bekende kulør under Power Bi kurser

Det være en del af https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi , som der volder en problemer, men man har bare lidt svært ved at sige det, for det virker til, at de andre godt kan følge med.

Men alle skal have noget ud af dette kursus, så hvis det ikke er fordi, at man sakker helt bagud i kurset, men det bare lige er denne hurdle, som man skal over, så skal man i hvert fald sige højt under undervisningen, at man ikke lige forstår dette delemne, at man gerne vil have det gentaget, eller man kan få mere undervisning bagefter eventuelt eller henvisning til at læse mere om det.

Hvis det derimod drejer sig om hele kurset som helhed, så kan det være her, at man bedre sent end aldrig finder på en alternativ løsning til at gennemføre det – måske på anden vis.

Flere Nyheder