Hvad er lufthæveboring?

Lufthæveboringer er måske bedre kendt som air lift. Det er en metode vi anvender ved dybe vandindvindingboringer. Metoden kommer fra den måde vi udfører en tørboring på. Den måde det fungerer på er ved at man udfører en omvendt skylning bare med luft under et meget højt tryk.

Hvis du står og gerne vil være selvforsynende med vand i dit sommerhus eller boligområde, er det en fordel at lade en professionel fagmand vurdere om det er bedst med en lufthæveboring eller anden form for tørboring.

Der kan være økonomiske fordele ved at være selvforsynende på vand. Det kræver først og fremmest at du får en godkendelse fra kommunen til at må bygge din egen brønd på din grund. Derudover kræver det at du har en den rette fagmand i form af en entreprenør med erfaring på det aktuelle område. 

Hvem kan hjælpe dig med at udføre en lufthæveboring?

Når du skal have udført en lufthæveboring, er det en fordel at undersøge markedet. Her bør du undersøge, hvilken entreprenør der i området har den største og bedste erfaring med det. Det kan have stor betydning for den proces, der skal udføres. En god entreprenør hjælper dig også med at lave ansøgningen til kommunen, så du nemmere kan få tilladelse til at få bygget din egen brønd.

Vi har gjort os lidt research på markedet for at finde en anerkendt entreprenør, der netop er specialiseret i at udføre en brøndboring i form af lufthæveboring. Her får du den nødvendige rådgivning og sparring for at kunne realisere din drøm om at være selvforsynende. 

Her kan vi varmt anbefale at opsøge A. Højfeldt, hvis du ønsker hjælp til en lufthæveboring. Her har de fokus på en god kommunikation og et højt serviceniveau under hele processen. Du vil derfor kunne føle dig tryg både før, under og efter arbejdet er udført.