Hvis du har planer om at købe hus, uanset om det er første gang, du gør det eller om du efter hånden har gjort det så mange gange, at du er lidt af en veteran, så kan der være mange fordele ved at gøre brug af en boligadvokat.

Boligadvokaten kan eksempelvis med forhandlingerne og vedkommende ved, hvordan man skal undersøge lokalplaner med kommunen, som jo i sidste ende kan påvirke din lyst til at købe grunden – både positivt og negativt.

En boligadvokat kan sikre din samlever

Der kan være mange grunde til at din samlever ikke står med på kontrakten, når du køber hus. Der kan en boligadvokat dog sikre, at de ikke står uden tag over hovedet, hvis der skulle ske et uheld. Det ville de gøre, ved at hjælpe dig med at lave et testamente, som vil sikre at vedkommende kan blive boende i huset. Enten i en tidsbestemt periode eller resten af livet. Men det er blot en af de mange ting en boligadvokat kan hjælpe med. Du kan læse mere på https://eboligadvokat.dk/

De hjælper med forhandling af pris

Det at forhandle ligger fjernt fra de fleste danskere, især fordi vi forhandler så sjældent. Men et af de få stedet, udover loppemarkedet, hvor det er socialt acceptabelt at forhandle er på din bolig. Men grundet den manglende erfaring og det faktum, at man sandsynligvis har forelsket sig i huset man har kigget på, har man et dårligt grundlag for forhandling. Heldigvis kan en boligadvokat hjælpe og forhandle for dig.

Hvis du derimod gerne selv vil stå for forhandlingen kan du sagtens det. Men så er du smart og laver et forbehold i købskontrakten, der sikre at den kun er gyldig, hvis din boligadvokat har godkendt aftalen. Så er du sikret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *