Kan du huske eventyret om Askepot?

Om du så kender eventyrhistorien fra oplæsning eller i form af for eksempel en Disney-film, så ved du godt, at det store omdrejningspunkt og klimaks er, om den tabte sko passer, så den kommende prinsesse kan findes.

Det eventyrlige øjeblik, hvor skoen passer, man mærker glæden, og alt ender lykkeligt.

Og den sko passer bare virkelig ned til mindste format, og sådan skal det også være med godt fodtøj, specielt også til den stilbevidste, arbejdsomme og travle kvinde i en hektisk hverdag og udfarende arbejdsdag.

Når man skal tilbagelægge mange kilometer i løbet af en dag som moderne kvinde, så er det virkelig vigtigt, at de sko, man går rundt i, passer helt rigtigt og sidder på foden uden at gnave, være for lille eller for stor.

Kvinder er også ofte kendetegnede ved at eje mange par sko, og det skal de også bare gøre, for sko-delen er med til at slå fast, hvilken kvinde man føler sig som i dag, så der skal være mange par sko at vælge iblandt, når man vågner op.

Skal man have stilletter på?
Er dagen til afslappede tøfler derhjemme?
Fordrer dagens udfordringer på fodtøj i form af crocs?
Eller skal man bare på arbejde i kondisko for at skifte til arbejdssko?

Der er mange scenarier, og der er endnu flere end dem, vi lige har ridset op her, og der kan både være brug for damesko i små størrelser og damesko i store størrelser, fordi der findes mange forskellige former af kvindefødder derude.

Som kvinde skal man føle sig veltilpas i det fodtøj, man har på, så man kan føle, man kan overskue den kommende lange dag og tilbagelægge mange meter under benene og stadig føle sig stilfuld.

Så der er intet at grine ad over, at kvinder kan lide at have mange sko – de har brug for det!