De fleste kvinder går op i deres udseende, og bruger både tid og penge på den rette makeup, de flotte outfits, de lækreste accessories og frisurer, som får går op i en højere enhed. Hvad mange som oftest glemmer, er, at din duft siger mindst lige så meget om, hvem du er, som dine smykker, dit tøj, og resten af din visuelle fremtoning til sammen. Lugtesansen er én af vore stærkeste sanser, selv om vi måske ikke tænker så meget over det – og vi danner ubevidst et indtryk af et menneskes personlighed ud fra vedkommendes duft, endog før vi har så meget som set vedkommende an eller lyttet til vedkommendes stemme eller holdninger.

Vælg den rette parfume til din personlighed og til anledningen

Derfor bør du gå efter en parfume, som er afstemt med resten af det indtryk, du ønsker at videregive til omverdenen. Du skal selvfølgelig selv kunne lide duften, men du skal også være opmærksom på, hvordan den reagerer, når den har siddet på din hud i et døgns tid. Visse dufte får en markant anderledes karakter, når den kommer i kontakt med din krops egen kemi.

Dernæst skal du, såfremt du ønsker at bruge duften i det daglige, vælge en duft, som ikke er for tung eller krydret. En sådan parfume er for det meste alt for overvældende til daglig brug, og bliver hurtig kvalm for din sidemand på kontoret. I stedet bør du gå efter en let og behagelig hverdagsduft så som en af de mange forskellige parfumer fra Clean. Clean parfumer er kendtegenet ved deres lethed og friskhed – du kan for eksempel vælge en variant, som dufter af nyfalden regn på en græsmark, eller en, som giver mindelser om rene lagener, som hænger til tørre i haven på en solskinsdag.

Find de lækre Clean parfumer hos sephora.dk