Rigtig mange artikler beskæftiger sig angående det med, hvordan man skal sammensætte en gavekurv, hvordan man skal lave den, hvad der skal i, hvad der ikke skal i; skal man lave den selv, delvist, eller helt få nogle andre til at gøre det for en?

Det er sådan set let at svare på, for svaret er her: https://www.hngavekurve.dk/

Men noget andet er jo, når man står som modtager af en gavekurv, og hvordan man så agerer med den.

Vi skal sådan set ikke tale om, hvordan den rette måde at reagere på, for mange mennesker har forskellige måder at vise deres begejstring på, og man kan jo sige, at hver måde er unik, da to mennesker ikke er ens.

Nogle er spontane, nogle er udfarende, grænsende til det overlykkelige, mens andre er tilbageholdne og skal øve sig i at vise en reaktion, mens andre igen er glade, men simpelthen ikke ejer evnen til at vise det.

Den slags skal man respektere, så hvis du som modtager af en gavekurv ikke kan overskue at pakke hvert element ud og udvise begejstring i den retning, så findes der en nem løsning: gem den til senere.

Er man den enkeltstående gavemodtager til for eksempel en fødselsdag, så er kutyme, at man pakker alle gaverne op, så man kan takke modtagerne, og gæsterne kan se, hvad man ellers har fået.

Så hvis man er så heldig, at man har fået en gavekurv, hvor der er gennemsigtig cellofan omkring, så kan gæsterne se indholdet – hvis man som afsender har sørget for, at intet andet gemmer sig ude af synsfeltet – uden at den skal pakkes op.

Så kan man sige tak til modtageren og lade den stå fremme til flot skue, indtil man ønsker at åbne den, når der ikke er andre gæster.

Husk dog ikke at vente for længe, da noget af indholdet måske har en udløbsdato.