Når du skal købe vin ind i større mængder – for eksempel til din fødselsdags reception, dit barns konfirmation, eller fejring af et sølv- eller guld bryllup, kan du med fordel finde den rigtige vin online. For det første er der en vis fordel forbundet med, at du kan sidde i ro og mag derhjemme og bestille vin online uden at skulle rende fra den ene butik til den anden for at finde den helt rette vin til lejligheden. I en velassorteret online vinbutik kan du vælge imellem et langt større og mere varieret udvalg af vin, end du vil have mulighed for i en lille vinforretning eller i et supermarked.

For det andet kan du med overvejende sandsynlighed spare mange penge på dit stor indkøb af vin online – i en god webshop med vin, som for eksempel winthervin.dk, finder du ofte fordelagtige tilbud på køb af større kvantum vin. Og for det tredje behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt du kan have al den vin i bilens bagagerum. Når du køber vin online, vil dine varer blive leveret direkte til din dør, uanset om du handler på vegne af en virksomhed, eller om du køber ind som privat person.

Vin til virksomheden fra Winther Vin

Det er ikke kun private, som kan have glæde af det store udvalg af vine i den online shop på winthervin.dk. Den hyggelige, nordsjællandske vinbutik Winther Vin har igennem årene leveret mange firmaløsninger til virksomheder af alle størrelser og typer. Således kan du som ansvarlig for virksomhedens julefrokost eller firmagaver til medarbejdere og samarbejdspartnere finde alt, hvad du skal bruge af vin, spiritus, konfekt, chokolade, lakrids og udvalgte delikatesser på winthervin.dk. Du kan tilmed få sammensat gavekurve efter eget valg, hvis du ikke har tiden og overskuddet til at klare det selv.

Læs mere på winthervin.dk